top of page

Colectii brand 

Angeo Bridal

Miradri Sposa-rochii de mireasa Bucuresti, iti prezinta colectia "Brilliance" a designerului Angeo Bridal in exclusivitate in salonul nostru.

Aceasta colectie de rochii de mireasa 2021, aduna intr-una singura modele variate de la rochii de mireasa de plaja, pana la rochii de mireasa stil printesa, cu jupoane bogate si trena lunga impodobita cu dantela pretioasa.
 

Angeo Bridal creatorul de rochii de mireasa unice prin detalii si stil. Ne bucuram sa va prezentam rochii de mireasa din dantela , printesa, rochii de mireasa simple, toate intr-o colectie de lux.


Intotdeauna miresele isi doresc sa fie speciale in ziua cea mare, ceea ce si reusesc, pentru ca a fi iubit inseamna a fi special si acest lucru ne motiveaza sa facem parte din povestea oamenilor fericiti aducand o contributie la o zi de neuitat, ziua nuntii.

Te asteptam sa probezi cele mai frumoase rochii de mireasa 2021, la preturi ideale, pe care le poti personaliza asa cum iti doresti.
Deasemenea poti sa te bucuri si de rochii de mireasa online la comanda daca esti prea departe de tara si nu ne poti vizita.
 

SR116 Cindy (2).jpg

San Remo

Colectia "San Remo" 2022 a brandului Angeo Bridal

R105 Adelin       (2).jpg

Romance

Colectia "Romance" 2022 a brandului Angeo Bridal

B062 Olivia        (1).jpg

Brilliance

Colectia "BRILLIANCE" 2021 a brandului Angeo Bridal


Daca iti doresti rochii de mireasa stil A, vei gasi aici modele pe gustul tau, croieli atat clasice cat si nonconformiste si foarte important rochii de mireasa preturi mici.

 

Pentru a putea alege rochia preferata, fara ca bugetul sa fie o problema, in aceasat colectie preturile sunt accesibile pornind de la 3000 lei.


Te asteptam la proba!

bottom of page