top of page

Colectii designer 

Elena Novias

Creatiile Designerului Elena Novias sunt unele dintre preferatele mireselor,pentru ca in fiecare colectie se reunesc stiluri diferite de rochii de mireasa, printese la rochii de mireasa sirena, empire, rochii de mireasa simple, cu trena , cu maneca.


Pentru ca dantela este cusuta manual, aplicatiile sunt de cele mai buna calitate, tiparele rochiilor sunt croite cu multa rabdare si spirit inovator, aceste colectii de rochii de mireasa au cucerit cele mai multe mirese.

 

Va invitam sa ne bucuram impreuna si de rochii de mireasa reduse din colectiile actuale si sa urmariti pe siteu nostru promotiile saptamanale sau lunare precum si campaniile de rochii de mireasa black Friday.

 

Deasemenea poti sa te bucuri si de rochii de mireasa online la comanda daca esti prea departe de tara si nu ne poti vizita.
 

Rochii de mireasa ieftine de o calitate inalta, aceasta este deviza acestui designer. Miresele pot alege rochii de mireasa de diferite stiluri bucurandu-se de croieli deosebite si accesorii unicat.


Daca doresti sa probezi rochii de mireasa Bucuresti stil Printesa cu dantela, sau rochii de mireasa sirena, sti A, sau modele cu cristale si aplicatii cusute manual,vei putea regasi in colectia noastra tot ce iti doresti.

515       (1).jpg

DREAMS

Colectia "DREAMS" 2020 a designerului Elena Novias

476       (3).jpg

ELENA NOVIAS

Colectia "ELENA NOVIAS" a designerului Elena Novias

bottom of page