top of page

Colectii brand 

Maria Anette

 

Miradri Sposa-rochii de mireasa Bucuresti, iti prezinta colectia "Blooming Love" a designerului Maria Anette in exclusivitate in salonul nostru.

Aceasta colectie de rochii de mireasa 2021, aduna intr-una singura modele variate de la rochii de mireasa de plaja, pana la rochii de mireasa stil printesa, cu jupoane bogate si trena lunga impodobita cu dantela pretioasa.

 

Designerul Maria Anette ne surpinde de fiecare data prin unicitatea colectiilor, spiritul neobosit de a inova si de a crea cele mai frumoase rochii de mireasa 2021. 


Puteti sa va bucurati de rochii de mireasa printesa, sirena cu accesorii fine atent alese, pentru a crea dintr-o rochie de mireasa sirena o adevarata aparitie de podium, rochii de mireasa simple, cu accesorii asezata exact unde este nevoie pentru a sublinia feminitatea si delicatetea, stilul empire pentru nuntile pe plaja sau intr-un cadru natural.

 

Iubim calitatea si stim ca va doriti rochii de mireasa de lux la preturi accesibile , asa ca va invitam sa va rasfatati cu aceasta colectie de rochii de mireasa 2021 si sa va alege preferat de care sa va bucurati in ziua cea mare.
 

5210 (1).jpg

Romance

Colectia "Blooming Love" 2021 a brandului Maria Anette


Daca iti doresti rochii de mireasa stil A, vei gasi aici modele pe gustul tau, croieli atat clasice cat si nonconformiste si foarte important rochii de mireasa preturi mici.

 

Pentru a putea alege rochia preferata, fara ca bugetul sa fie o problema, in aceasat colectie preturile sunt accesibile pornind de la 3000 lei.


Te asteptam la proba!

bottom of page