top of page
Caută

MirAdri Sposa alaturi de tine de la prima proba pana la alegerea rochiei de mireasa.

Actualizată în: 1 ian. 2019CE TREBUIE SA STII DESPRE ROCHIA DE MIREASA.

Momentul nuntii este cu siguranta unul unica in viata oricarei femei. Tocmai de aceea experientele anterioare in cautarea rochiei de mireasa nu exista si practic avem in fata o situatie cu totul noua .

In primul rand ar trebui ca viitoarea miresica sa cunoasca stilurile de rochii de mireasa si modul in care acestea avantajeaza fiecare silueta.

· Stilul Printesa, pune in evidenta talia, fiind rochia din povestile copilariei. Aceasta este preferata de miresele ce doresc sa atraga atentia asupra taliei si bustului.

· Stilul A este cel preferat de miresele care doresc sa subtieze partea de talie-sold, creand impresia de lungime, fiind o varianta foarte usor de purtat in ziua nuntii.

· Stilul Sirena este preferat de miresele cu forme de clepsidra, ce doresc sa puna in lumina atat bustul cat sit alia si soldurile.

· Stilul Empire cel care ne aminteste de rochiile purtate in Grecia Antica , foarte vaporoase, adecvate pt o nunta la piscine sau pe plaja.

Dupa ce am definit un stil anume avem o surpriza pentru miresicile noastre.

Rochiile de mireasa se pot cumpara si deasemenea inchiria. Aceste rochii sunt regasite la sectiunea ‘INCHIRIERI ROCHII MIREASA’

Inca o veste buna este ca oferim mireselor posibilitatea de a aduce modificari rochitelor, in masura in care avem impreuna o viziune clara a ceea ce ne dorim, asa incat sa oferim o garantie de 100% ca vom creea rochia visurilor lor.

Daca deja ati gasit rochia mult visata timpul de comanda este cuprins intre 6-12 saptamani in functie de producator.

Dupa sosirea rochiei incepem in cel mai scurt timp ajustarile. De obicei aceste ajustari dureaza 10-15 zile.

In functie de situatie acestea pot fi stramtat, scurtat si sistem de prindere pt trena, ajustari ce sunt incluse in pretul rochiei. Acestea se executa o singura data.

Majoritatea miresicilor pronesc la proba cu idea de a avea o rochie de mireasa in stil printesa, pentru ca aceasta este viziunea noastra inca din copilarie.

De aceea inainte de a veni la proba este bine sa cercetati tendintele actuale, astfel incat imagine rochiei de mireasa sa fie cat mai apropiata de realitatea momentului. Acest lucru te poate ajuta sa ai asteptari concrete sis a iti gasesti mai repede rochia mult dorita.

Nu va descurajati daca nu gasiti rochia de mireasa din prima incercare. Unele mirese cumpara prima rochie pe care o incearca, altele probeaza sute de rochii de mireasa pana gasesc cea potrivita, dar cu siguranta vei simti ca ea este cand o vei imbraca.

Un alt aspect important este stabilirea unui buget, astfel incat sa putem fi eficienti in cautare si respective in recomandare.

Intotdeauna miresicile isi doresc sa vina cu cat mai multe prietene la proba, insa aveti grija ca sfaturile tuturor sa nu va ingreuneze alegerea. Rochia de mireasa se alege intotdeauna cu sufletul.

Puteti gasi in salonul nostru accesorii precum voaluri cu dantela potrivita fiecare rochii, cordoane, cercei, diademe, si accesorii diferite pt par, gat si mana.

Va asteptam curand la proba in Bucuresti, str Poterasi, nr 29 cu o programare in prealabil la tel 0733719393.


136 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page