top of page
Caută

Mireasa sau doar femeie de cariera?

Mult tumult cotidian, multe dorinte , multe obiective atinse, multe idealuri bifate...


Femeia moderna intotdeauna pe fuga spre multe proiecte care mai de care considerate mai importante, nu stiu de ce simt eu ca vrem uneori mai mult decat ar trebui sa ne vedem prin ochii altora sa ni se valideze eforturile si vad din ce in ce mai des ca obosim sa fim noi insine.E un adevar al modernitatii ca autodepasirea are plusuri si minusuri, haideti impreuna sa ne redescoperim!


Foarte multe femei in zilele noastre lasa pe "mai tarziu" viata sentimentala pentru a putea fi pe picior de egalitate cu un partener pe care tot "mai tarziu" il vor gasi si cand fiecare se va ridica la nivelul celuilalt abia atunci o sa inceapa fericirea. Cine ne garanteaza asta? De ce sa nu crestem impreuna construindu-ne viata si fericirea pe aceleasi valori pentru a nu avea "mai tarziu" un nou proiect, acela de a ne modela partenerul dupa propriile deprinderi pe care le-am socotit ideale, dar totusi construite in singuratatea noastra..


Fetelor, este timpul sa ne bucuram de noi si de atuurile feminine. Este timpul sa ne rasfatam!


Ce ati zice sa incercam rochii de mireasa Eden Bride sau rochii de mireasa Miradri Sposa?


Dar inca nu sunt pregatita... Stim asta dar ne pregatim impreuna pentru a ne redescoperi.


Pentru orice iti doresti trebuie sa fi deja pregatita sa primesti. Vino la o proba si vei intelege ca dincolo de un vesmant alb, pretios, rochia de mireasa este o intreaga poveste despre tine. Ni se intampla tuturor sa uitam de noi dorind sa cuprindem cat mai multe lucruri, dar fericirea incepe din lucurile care te fac sa iti amintesti de cine esti cu adevarat.


Nunta este unul dintre evenimentele centrale ale vietii fiecaruia, deci avem acum ocazia sa incercam cele mai frumoase rochii de mireasa bucuresti pentru a desavarsi ziua cea mare.


Descopera bucuria probei rochiilor de mireasa stil printesa. De ce spun asta? Pentru ca indiferent despre cine este vorba, o rochie de mireasa stil printesa va pune feminitatea in evidenta atat in interior cat si si in exterior.Sau poate iti doresti o nunta pe plaja, iata cateva modele foarte lejere si usor de purtat


Unerori ne inspira si stilul retro si intr-adevar nu putem sa ii negam eleganta, iata cateva rochii de mireasa in stil retro.


Sau rochii de mireasa stil printesa care iti vor pune in evidenta toate atuurile feminine?


rochii de mireasa printesa