Rochii de mireasa reducere

*Oferte valabile în limita stocului disponibil

Salonul Miradri Sposa rochii de mireasa Bucuresti, va prezina rochii de mireasa de calitate la preturi accesibile.

 

Pentru ca ne dorim sa avem cele mai frumoase mirese, am redus preturile pentru numeroase rochii de mireasa din salon din colectii ale designerilor Victoria Soprano, Elenea Novias, MGM, Paloma, rochii de mireasa printesa, rochii de mireasa simple, A line, sirene cu trene fastuase, rochii de mireasa empire, pentru nuntile in aer liber.


Ne dorim sa cream posibilitatea tuturor mireselor sa isi aleaga rochii de mireasa superbe la preturi mici, rochii de mireasa ieftine din materiale de calitate si sa profite de reduceri, fara ca bugetul sa fie un impediment. Dorinta de a fi cea mai frumoasa in ziua cea mare nu poate fi marginita de o suma ce pare ceva foarte abstract in comparatie cu emotiile celei mai frumoase zi din viata unei femei.
 

Te asteptam sa de bucuri de rochii de mireasa ieftine de calitate, creatii ale designeriolor internationali, de cea mai buna calitate, colectii 2019-2021.
 

Ceea ce este cel mai atractiv la reducerile noastre este ca toate aceste rochii de mireasa la reducere fac parte din colectiile 2019 - 2021. 

Asadar modelele sunt de actualitate, materialele sunt de calitate, placute la atingere si corsetele foarte bine croite, subtiind vizibil talia.