top of page

Rochii de mireasa Reducere 50%

*Oferte valabile în limita stocului disponibil

​Adoram reducerile si mai ales rochii de mireasa reduse 50%.

Am hotarat sa reducem modele variate din colectiile 2019 - 2021, de la rochii de mireasa printesa la rochii de mireasa simple, A line si sirene, pentru a da sansa cator mai multe mirese sa se bucure de o tinuta perfecta in ziua cea mare. Colectiile sunt actuale, insa ne dorim sa eficientizam folosirea spatiului si noutatea colectiilor, asa incat sa gasiti in permanenta modele de rochii de mireasa noi din cele mai actuale colectii.

 

Iti poti regasi rochia de mireasa mult visata in colectiile 2019 - 2021, pentru ca imaginatia designerilor este variata si intotdeauna fiecare an ofera surprize cand vine vorba de rochii de mireasa.

 

Deasemenea te poti gandi sa achizitionezi doua rochii de mireasa reduse in stiluri diferite la pret de una. De ce sa nu porti o rochie de mireasa printesa la ceremonia de la Biserica si o rochie de mireasa simpla, sirena sau empire la petrecere pentru a te simti confortabil?


Daca te-am convins, te asteptam la proba cu idei si sfaturi personalizate pentru a te bucura rochii de mireasa la reducere.

 

Pentru ca ne dorim sa depasim impreuna aceasta perioada grea, am facut reduceri de 50% la anumite modele de rochii de mireasa. Ceea ce este cel mai atractiv la reducerile noastre este ca toate aceste rochii de mireasa la reducere fac parte din colectiILE 2019 - 2021. 

Asadar modelele sunt de actualitate, materialele sunt de calitate, placute la atingere si corsetele foarte bine croite, subtiind vizibil talia.

SR108 Aria (2)_edited.jpg

Programare Proba Online

Serviciu gratuit non-stop

bottom of page