top of page

Rochii de mireasa sirena
2022
Miradri Sposa

Rochii de mireasa sirena? Este timpul sa faci o programare la Miradri Sposa- rochii de mireasa Bucuresti, pentru o experienta asa cum iti doresti.

 

Daca esti o mireasa moderna ce doreste sa incerce cat mai multe rochii de mireasa sirena cu dantela, sau rochii de mireasa simple, designerii nostru au adus in colectia 2021 cele mai frumoase creatii.

 

Recomandam rochii de mireasa sirena mireselor cu silueta de tip clepsidra, cu bust, talie si solduri bine evidentiate. Nu uitati ca nu este obligatoriu sa aveti o inaltime de podium pentru a imbraca o astfel de rochie ci pur si simplu sa aveti forme bine definite si o atitudine ce imbina delicatetea cu senzualitatea.

 

Deasemanea puteti opta pentru rochii de mireasa sirena cu trena detasabila, pentru a crea un aspect voluminos in prima parte a evenimentului, apoi sa va simtiti lejere intr- rochie ce urmeaza linia corpului.

 

Daca sunteti prea departe pentru a ne vizita, aveti optiunea de a comanda rochii de mireasa online, iar noi va vom ajuta sa ne transmiteti masurile individuale.

bottom of page