top of page
Caută

Pana la 50% reducere la rochii de mireasa preferate

Actualizată în: 12 mai 2020

Dragi miresici, stim ca va doriti sa purtati cele mai frumoase rochii de mireasa la cele mai bune preturi. De aceea ne-am gandit sa va facem o surpriza, avem reduceri de pana la 50% la multe modele de rochii de mireasa din colectia 2019 si din colectia 2020.


Colectiile de rochii de mireasa Miradri Sposa si Eden Bride au facut foarte multe mirese fericite, stilurile sunt variate, rochii de mireasa printesa, sirena, stil A, si sunt selectate din colectiile designerilor Victoria Soprano, Maria Melnik, Iryna Kotapska, Ema Bride.


Oferta noastra este valabila in limita stocului disponibil, nu uitati!


Va prezentam o parte din cele, insa gasiti intereaga sectiune pe site-ul nostru la rubrica Rochii de mireasa reducere 50% si rochii de mireasa reducere.

Rochia de mireasa Emily face parte din colectia Marii Melnik si beneficiaza de reducere de la 4.800 lei la 2.400 lei. Aceasta este o rochie de mireasa printesa cu maneci detasabile, fusta este compusa din mai multe straturi de tiul simplu si cu sclipici, are o trena care poate fi prinsa.

Masura 38 pe corset si poate fi purtata si pentru masura 40 sau ajustata pentru masuri mai mici .

O alta rochie de mireasa la reducere este KT2042 din colectia 2020 designerului Iryna Kotapska de la salonul Eden Bride .

rochii de mireasa lux

Aceasta este o rochie de mireasa nonconformista, cu un volan din tafta, trena lunga si o alternanta din dantela foarte indrazneata.

Daca iti doresti o rochie de mireasa stil printesa iti prezentam cateva modele din colectia "Inspiration Luxury" a designerului Iryna Kotapska.

rochii de mireasa

Rochia de mireasa BL 1955, cu maneca lunga din dantela , cu saptele acoperit cu nasturei, o fusta plina poate fi alegerea perfecta pentru ziua cea mare. Aceasta se gaseste in salon pe masura 40 EU.

O alta rochie de mireasa unica, cu un corset accesorizat cu margele si crisatale este rochia de mireasa BL1909 din colectia "Inspiration Luxury" by Iryna Kotapska. Aceasta rochie este disponibila pe masura 38 EU in nuanta de catalog , ivory-nudel.

rochii de mireasa lux

Poate ca taftaua este preferata ta . Iti propunem o rochia de mireasa foarte usoara si foarte usor de purtat, Adelinne din colectia designerului Ema Bride. Aceasat rochie se gaseste in salonul nostru pe masura 38 reglabil in nuanta de catalog.

Pretul inital de 4.200 lei a fost redus la 2.100 lei.

Iata si alte modele in linie A care te ar putea interesa. O rochie de mireasa lejera cu decoratiuni din dantela si tiul fin cu tendinte boho style face parte din sectiunea reduceri a salonului Miradri Sposa, Colectia "Wind Desert" by Victoria Soprano.


Masura disponibila 38 EU, nuanta de catalog.

rochii de mireasa lux

Sa nu uitam si de superba si delicata EU2002 by Iryna Kotapska, ce te asteapta cu o reducere de la 4800 lei la 2400 lei.

rochii de mireasa bucuresti

Aceasta este disponibila pe masura 38-40 la noi in salon , pe nuanta de catalog, ivory-nude.


Rochia de mireasa Gabrielle by Marya Melnik este deasemenea o alegere foarte buna, redusa de la 4.200 lei la 2.100 lei, poate deveni preferata ta.O vei gasi pe masura 38 reglabil.

rochii de mireasa ieftine

Frumoasa Gia este redusa de la 4600 lei la 2300 lei, este croita din dantela si tiul fin , cu un cordon in talie. Spatele este decoltat in V iar decolteul acoperit.

rochii de mireasa ieftine

BL1906 este deasemenea o rochie de mireasa superba pe care o vei gasi la reducere in nuanta de roz pal,masura 38 EU.

rochii de mireasa de lux

Sa vedem si o sirena din colectia "Wind Desert" a brandului Katherine Joyce by Victoria Soprano.

rochii de mireasa bucuresti

Sau o sirena din colectia Iryna Kotapska.

rochii de mireasa ieftine

Sau o rochie de mirasa pe care o poti purta daca optezi pentru o nunta pe plaja formata din tiul cu sclipici si paiete, foarte usoara si foarte usor de purtat.

rochii de mireasa bucuresti

Cu un decolteu adanc in V si un corset elastic, te vei simti foarte comod si lejer imbracand-o in ziua cea mare.


Intra pe site-ul nostru www.miradri.ro pentru a descoperi mult mai multe modele. Deasemenea, poti verifica reduceri rochii de mireasa si pe site-ul partener Eden Bride www.edenbride.ro. Daca te am convins sa te bucuri de rochii de mireasa la reducere, te asteptam in salonul nostru cu o programare in prealabil.


Nu uita ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil, aceste reduceri se aplica deci rochiilor existente si nu comenzilor.


5.274 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page