top of page
 • Ce ar trebui sa stiu despre stilurile rochiilor de mireasa?
  Rochiile de mireasa sunt impartite in stiluri ce avantajeaza fiecare silueta, astfel: Stilul Printesa, pune in evidenta talia, fiind rochia din povestile copilariei. Aceasta este preferata de miresele ce doresc sa atraga atentia asupra taliei si bustului. Stilul A este cel preferat de miresele care doresc sa subtieze partea de talie-sold, creand impresia de alungire, fiind o varianta foarte usor de purtat in ziua nuntii. Stilul Sirena este preferat de miresele cu forme de clepsidra, ce doresc sa puna in lumina atat bustul cat si talia si soldurile. Stilul Empire cel care ne aminteste de rochiile purtate in Grecia Antica, foarte vaporoase, adecvate pt o nunta la piscine sau pe plaja.
 • Cu cat timp inainte ma pot programa?
  Pentru a ne face o vizita, te asteptam in Bucuresti, str. Dr. Grigore Taranu, nr. 6, cu o prealabila programare la telefon 0733719393 cu 2-3 zile inainte.
 • Care este timpul necesar realizarii unei comenzi?
  Pentru realizarea unei comenzi avem nevoie de 4-5 luni, tinand cont de situatia actuala si de intarzierile logistice care pot aparea datorita COVID-19. Trebuie sa avem in vedere ca rochia este indicat sa soseasca in salon cu aproximativ 2-3 saptamani inaintea evenimentului pentru a face retusurile finale (scurtat, stramtat, sistem de prindere pentru trena). Exista si varianta comenzii la urgenta care presupune o taxa impusa de producator, cu o confirmare prealabila din partea acestuia.
 • Ce ar trebui sa stiu despre ajustarile rochiei de mireasa?
  Ajustarile precum stramtat, scurtat si sistem de prindere pentru trena sunt incluse in pretul rochiei. Acestea se executa o singura data si dureaza intre 10-15 zile. Daca se doresc ajustari suplimentare, acestea sunt suportate de client.
 • Cat timp pot lasa rochia in salon dupa sosirea ei?
  Dupa sosirea rochiei aceasta poate ramane in salon pe perioada ajustarilor, urmanad ca in termen de maximum 30 de zile sa fie ridicata de mireasa. In cazul in care rochia este comandata ca cateva luni inainte de nunta, urmand ca ajustarile sa fie facute in apropierea evenimentului, rochia se ridica de catre mireasa in termen de 30 zile de la sosirea ei in salon, urmand sa revina pentru modificari.
 • Unde pot găsi accesorii pentru rochia mea?
  ​MirAdri Sposa are o gamă largă de accesorii perfecte pentru rochia dvs., inclusiv colecțiile noastre de accesorii. Vizitați magazinul și consultanții noștri vă vor recomanda accesoriile care se potrivesc cel mai bine cu stilul și rochia.
 • Cum pot afla prețul rochiei mele?
  Doar vizitați magazinul nostru și echipa noastră vă va oferi informații despre gama largă de prețuri ale stilurilor noastre. Pentru a ne găsi, folosiți datele noastre de contact.
 • Care este cel mai bun mod de a plăti pentru rochia mea?
  Plătiți o treime din prețul total în ziua plasării comenzii. În ziua primei probe, plătiți o treime. Ultima treime se plătește în ziua în care veți ridica rochia.
bottom of page