top of page

Rezervare Proba Online
Rochii de mireasa

Daca ai spus cel mai frumos „DA” din viata ta, este timpul sa incepi cautarea de rochii de mireasa. 


Primul pas este programarea la proba. Daca deja ai studiat stilurile de la rochii de mireasa printesa pana la senzualele rochii de mireasa simple , sirena, rochii de mireasa cu dantela, tafta, tiul fin sau poate preferi o rochie diafana, este momentul sa le si imbraci.

Am creat sectiunea de Programare Online pentru a oferi mireselor posibilitatea de a-si face programare intr-un mode flexibil si eficient, programarea putand fi efectuata la orice ora din zi si din noapte.

Acest lucru le confera miresicilor posibilitatea de a proba rochii de mireasa reducere, pentru a oferi o gama cat mai variata de optiuni pentru a arata splendid in ziua cea mare.

Poti face asta intrand pe link-ul de programare online pus la dispozita ta pe site-ul nostru si poti alege ziua si ora convenabila pentru tine.


Deasemenea ne poti contacta si pe pagina noasta de facebook, printr-un mesaj privat, sau de ce nu telefonic la numarul de la sectiunea Contact.
Iti stam la dispozitie cu toate informatiile premergatoare probei iar apoi te asteptam in salonul nostru pentru a te bucura de o experienta de neuitat.


Iti oferim consiliere personalizata gratuita , sfaturi si idei in functie de siuleta ta si stilul de rochie de mireasa pe care il doresti. 

 

Nu uita ca iti oferim si varianta de a-ti personaliza rochia de mireasa astfel incat sa fii o mireasa unica.
 

9F8A0618.jpg

PROGRAMARE ONLINE

Serviciu non-stop de programare Online

bottom of page